Marka Cars

Μικρό αλλά δυναμικό

Το Fiat Panda Dynamic 1.2 είναι ένα ευρύχωρο και οικονομικό μικρό αυτοκίνητο 5 θέσεων, 1242 κυβικών με χώρο αποσκευών 206 λίτρων. Διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, abs, μπροστινά airbag, κλιματισμό, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα και cd player.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 1200 cc Doors 5

Γρήγορο και πρακτικό

Το πρακτικό και οικονομικό μικρό της Fiat των 1200 κυβικών και 5 θέσεων διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, μπροστινά airbag, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 1200 cc Doors 5

Ιδανικό για ταξίδι

Το Fiat Grande Punto είναι ένα δυναμικό και ευκίνητο 5θέσιο αυτοκίντητο ιδανικό για ταξίδια. Διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, μπροστινά airbag, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 1400 cc Doors 3

Όμορφο οικογενειακό

Ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά αυτοκίνητα με ευέλικτη 5θέσια καμπίνα και όμορφη σχεδίαση. Με υδραυλικό τιμόνι, μπροστινά airbag, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 1600 cc Doors 5

Εντυπωσιακή άνεση

Μεγάλη άνεση χώρων και δυνατές επιδόσεις χαρακτηρίζουν το 6αθέσιο, 2000 κυβικών Kia Carens. Εξοπλισμένο με υδραυλικό τιμόνι, airbags, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 2000 cc Doors 5

Αξιόπιστη επιλογή

Το Seat Cordoba 1400 κυβικών είναι το διαχρονικό μοντέλο που μπορείτε να εμπιστευτείτε για κάθε είδους μετακίνηση. Με 5 θέσεις, δυνατό και ευρύχωρο, διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, airbags, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Αυτόματο Year 1400 cc Doors 5

Ευελιξία και χωρητκότητα

Το αξιόπιστο μικρομεσαίο της Hyundai προσφέρει ευελιξία στην μετακίνηση με φιλική οδηγική συμπεριφορά και αρκετά μεγάλους χώρους. Διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, airbags, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 1400 cc Doors 5

Station Wagon με στυλ

Το Station Wagon της Fiat 5 θέσεων, προσφέρει μεγάλο χώρο αποσκευών για μεταφορές αλλά και για ένα άνετο ταξίδι. Διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, airbag, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer.

Fuel Βενζίνη Gear box Συμβατικό Year 1600 cc Doors 5

Ισχυρή προσωπικότητα

Το Suzuki Grand Vitara με 5 θέσεις, εγγυάται δυναμικές μετακινήσεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, airbags, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά καθίσματα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, cd player, abs, immobilizer, Navigation system, Cruise control και Bluetooth.

Fuel Βενζίνη Gear box Αυτόματο Year 2000 cc Doors 5

Πληροφορίες Ενοικίασης

Στη Marka Rent σας παρέχουμε:

♦ Μεγάλο στόλο οχημάτων με ευρεία γκάμα επιλογών που εξυπηρετεί τις ανάγκες ιδιωτών και εταιριών
♦ Ασφαλή στόλο αυτοκινήτων που συντηρούνται σωστά και συστηματικά, με μέσο όρο ηλικίας που δεν ξεπερνά τα 4 χρόνια
♦ Προνομιακές τιμές για εταιρίες
♦ Δυνατότητα παροχής συσκευής πλοήγησης
♦ Εξειδικευμένες πρόσθετες υπηρεσίες για τους πελάτες όπως παιδικό κάθισμα, navigation system και μπάρες οροφής
♦ Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης και άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου
♦ Μεταφορά προς και από το Διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριο Βενιζέλο με την συνοδεία έμπειρου οδηγού μας

Οι Όροι Ενοικίασης είναι οι εξής:

• Ελάχιστο όριο ηλικίας του οδηγού είναι τα 21 χρόνια.
• Ο οδηγός πρέπει να διαθέτει ελληνική ή διεθνή άδεια οδήγησης σε ισχύ.
• Ελάχιστος χρόνος μίσθωσης είναι οι 24 ώρες.
• Η μεταφορά του αυτοκινήτου με Πλοίο γίνεται μόνο με γραπτή συγκατάθεση της Marka rent. Εάν θελήσετε να μεταφέρετε το όχημά σας, θα επικοινωνήστε αμέσως με το γραφείο μας.
• Δεν επιτρέπεται η μεταφορά των αυτοκινήτων της Marka Rent εκτός των συνόρων της Ελλάδας
• Το κόστος καυσίμων επιβαρύνει τον πελάτη. Όλα τα πιθανά πρόστιμα και διοικητικές ποινές επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.
• Τα οχήματα της Marka Rent είναι ασφαλισμένα για πυρκαγιά, τρίτους και σωματικές βλάβες. Δεν περιλαμβάνεται κάλυψη κλοπής.
• Οι ασφαλιστικές καλύψεις μας δεν ισχύουν για ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στα λάστιχα που έχουν προκληθεί από οδήγηση σε μη ασφαλτωμένους δρόμους ή που προκλήθηκαν επειδή ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ουσιών. Επίσης, δεν καλύπτονται ζημιές που προκλήθηκαν από άτομα που δεν αναγράφονται στο συμβόλαιο ενοικίασης.
• Σε περίπτωση μικτής ασφάλισης η απαλλαγή ευθύνης εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου και συμφωνείται κατά την υπογραφή του συμβολαίου.
• Στη μίσθωση περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι καθώς και η οδική βοήθεια.

Διαθεσιμότητα

Η Marka Rent σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία μοντέλων αυτοκινήτων, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το στυλ που ταιριάζει στις εκάστοτε ανάγκες σας. Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας περνούν από τακτικούς ελέγχους πριν από κάθε ενοικίαση. Ο στόλος που παρουσιάζεται είναι ενδεικτικός ως προς το μέγεθος και το στυλ των αυτοκινήτων που διατίθενται σε κάθε κατηγορία. Σας ενημερώνουμε ότι οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μόνο για κατηγορία αυτοκινήτου και η επιβεβαίωσή τους είναι ανάλογη της διαθεσιμότητας.